Вперше в бібліотеці – батьківські збори!



        17 листопада в бібліотеці-філіалі для дітей №13пройшов бібліотечний урок «Книга – мудрий, старий друг, книга знає все навкруг» для батьків і дітей 33 школи 2-А кл. , вчитель Болтасьова В.В.
     Спочатку вчитель провела батьківські збори в кімнаті дитячої творчості «Веселка», а потім в читальному залі завідувачка бібліотекою Моргун Т.І. провела  екскурсію  бібліотекою та запросила збиратися тут частіше, приходити батькам разом з дітьми на бібліотечні заходи. Учні продекламували вірші, показали сценки в образах звірят. Були й Вовк, Зайченята, Перепілка, Ведмідь та Хмаринка…
   
 



Наприкінці бібліотечного уроку бібліотекар Коваленко І.І. в ігровій формі розповіла учням  про різні види каталогів, які є в бібліотеці. Більш детально ознайомила дітей з алфавітним каталогом та навчила їх з допомогою каталогу знаходити потрібну літературу.


    На заході були представлені книжкова виставка «Цей дивний світ – бібліотека» та тематична полиця «Нехай же слово золоте печалиться, сміється і цвіте».
   В книзі відгуків батьки написали слова вдячності за теплу зустріч в стінах бібліотеки та залучення дітей і батьків до читання і бережливого ставлення до книги.



Коментарі