Зустріч «Від посмішки стане всім світліше»



                                                              Ось і настала чарівна літня пора!
                                                              У літечко веселе ми відкриваєм двері,
                                                              Канікули, канікули!
                                                              Радієм їм щораз,
                                                              Із іграми, мандрівками
                                                              Прийшли вони до нас.
         1 червня до дитячої бібліотеки –філіалу №13 завітали діти з пришкільних таборів: «Голуб’ята» 40 спецшколи та «Веселка» 30 школи.
 Ганок та вхід бібліотеки були святково прикрашені, лунала весела музика…
 Всі були в гарному настрої, життєрадісні та усміхнені, адже причина зустрічі дуже поважна – 1 червня у всьому світі відзначають Міжнародний  День захисту дітей.
Присутні ознайомилися з тематичною полицею « Літечко запрошує в квітковий дивограй». Зав. бібліотекою Моргун Т. провела бесіду про День захисту дітей, права дитини, розповіла, що дитинство – найрадісніша, найщасливіша пора життя.
Колективом бібліотеки була підготовлена цікава розважально-ігрова програма для дітей. Таборята з задоволенням приймали участь у різноманітних командних іграх та цікавих конкурсах. Привернула увагу присутніх гра «Літературний дартс», яку провели бібліотекарі Артюх Л. та Опришко С. Згуртувало діток й подарувало радість «Шоу мильних бульбашок». Зав. бібліотекою Моргун Т. запропонувала дітям намалювати свою мрію у конкурсі малюнків на асфальті «Веселий світ дитинства».
Вже стало традицією добрим і радісним святом дитинства розпочинати літні канікули в бібліотеці. От і цього року ми прийняли всіх бажаючих і оголосили про початок роботи за програмою літніх читань «Літо кличе до бібліотеки». На час літніх канікул, які тільки розпочинаються, наша книгозбірня підготувала для користувачів багато цікавого. На дітей чекають пригодницькі книги, фантастичні казки, цікаві журнали. У бібліотеці можна поринути у віртуальний світ Інтернету та світ онлайн-ігор і спілкування,переглянути мультфільми, відпочити за цікавими та інтелектуальними іграми, взяти участь в конкурсах та розвагах.

Всі, всі читачі нашої бібліотеки розумні, дотепні, активні й талановиті. Тому, ми впевнені, і канікули у них будуть такими ж яскравими. Усіх, хто бажає весело, змістовно, цікаво провести літні канікули запрошуємо до нашої бібліотеки.
                                    Літо кличе до бібліотеки!

Коментарі