Святкове рандеву "Любов звеличує і творить чудеса"



Святкове рандеву 

"Любов звеличує і творить чудеса"



     12 лютого, напередодні Дня всіх закоханих, як ще називають День Святого Валентина, в бібліотеці-філії для дітей №13 відбулося веселе і змістовне Святкове рандеву "Любов звеличує і творить чудеса". У заході взяли участь учні 9-Г класу загальноосвітньої школи №30 вчитель Мовчан О.О.


Захід  проходив  в    читальному залі бібліотеки , який був  святково прикрашений   різноманітними символами кохання :  сердечками , повітряними кульками , валентинками,  на фоні книжкової виставки-експозиції "Усе на світі єднає любов", Ведучою була бібліотекар Людмила Артюх ,яка є студенткою  Гадяцького училища культури ім. І.П. Котляревського . На початку    учні дізналися  про історію   виникнення  свята , про традиції святкування Дня Святого
Валентина в різних країнах світу. Також Людмила Артюх  нагадала про авторів найпопулярніших книжок, герої  яких стали взірцем і символом кохання. 


      Щоб вибрати, хто з учнів візьме участь у запропонованому інтелектуальному змаганні, усіх хлопців і дівчат запросили підійти до спеціально оформленого стенду "Лиш для любові варто жить" і зняти з нього по сердечку. Якщо на сердечку був напис, він вказував, яку роль у грі виконуватиме той, хто його взяв. 


      Таким чином обрали три пари - Наталку і Петра, Ассоль і  Грея та Джульєтту з Ромео. Для  пар було проведено  гру « Кохання з першого  погляду», де вони взяли участь у конкурсах і вікторинах: зображали закоханість з першого погляду,  зізнання в коханні, демонстрували знання літературних творів, відповідаючи на запитання ведучої, тощо. 

Журі, в складі якого були завідувачка бібліотеки Тетяна Моргун та класний керівник 9-Г Ольга Мовчан, визначило ідеальну і найвеселішу пари, яким вручили подарунки - сувеніри.

       А глядачі оплесками показали, якій парі належать їх глядацькі симпатії.

Захід показав: чим більше діти читають книжок, тим більше відповідей на запитання про те, які людські цінності є найважливішими, вони знають.

Коментарі