Пришкільні табори на екологічній годині в бібліотеці.

   4 червня 2015 року бібліотека чекала своїх гостей - маленьких відвідувачів з П3Ш №30. Адже розпочали роботу пришкільні літні табори.  
    До читального залу завітав пришкільний табір "Веселка", всі 4 загони!
    Зав.бібліотекою Моргун Тетяна ознайомила дітей з книжковою виставкою-презентацією "Схожі ми на квіти України діти" та провела для них екологічну годину "Квіткова рапсодія".
     Ознайомилися відвідувачі з художньою літературою про квіти, а це твори Коцюбинського, Шевчука, Чалого, Сухомлинського, Катаєва, Носова, Андерсена та багатьох інших письменників. Було запропоновано прочитати ці твори влітку, на канікулах. Дітей попрохали намалювати свої улюблені квіти та принести малюнки в бібліотеку. 
     Весело було в бібліотеці: час промайнув швидко - відгадували загадки про квіти, приймали участь у вікторині "Окраса нашого життя", згадували власні імена, пов'язані з назвами квітів (Мальва, Роза, Лілія, Купава...)
      На завершення заходу всі разом називали пісні, в словах яких згадуються квіти та співали їх ("Червона рута", "Чорнобривці", "Черемшина", "Ландыши", "Ромашки спрятались...",
"Белые розы"...). Маленька відвідувачка виконала пісню "Мальви", а ввесь колектив та всі присутні підспівували.
   Дітям ще раз нагадали, що потрібно бережливо ставитись до природи, цінувати квіткове багатство нашої планети.

Коментарі