Інтернет-круіз на тему : «Тарасовими шляхами»



Інтернет-круіз на тему :
 «Тарасовими шляхами»
     2 грудня 2014 р. в Інтернет-центрі  бібліотеки філії № 13 для дітей відбувся Інтернет-круіз на тему : «Тарасовими шляхами»  присвячений  200-річчю з дня  народження  великого Кобзаря  Т.Г .Шевченка. На цей захід до бібліотеки завітали учні ГПД школи №322-3 класів  разом зі своїм   вчителем   Кулініч Л.М. Учні мали  можливість ознайомитися зі стендом  який  присвячений Т.Г.Шевченку(портрет, малюнки, афоризми іт.д). Бібліотекар Артюх Л.Г  розповіла дітям  про важкий , але незабутній життєвий шлях нашого Кобзаря. Також   присутні    переглянули  відеоролики : « Українські діти у всьому світі  читають «Кобзаря»(https://www.youtube.com/watch?v=74cbtYYgzrQ), «Музейний комплекс  «Тарасова гора»» м. Канів, Черкаська обл., та   мультиплікаційними  фільм  «Садок вишневий коло хати….». На закріплення  теми  читачам була надана можливість  порозгадувати  кросворди : «Що я знаю про  Шевченка» та « Поезія Шевченка», а також  розсипанки  віршів  поета .

 Бібліотекарі  підготували цікаву літературну  поличку  «Тарас Шевченко –геній і пророк». Школярі  з цікавістю  познайомилися з  «Кобзарем» , та  із  «Дитячим Кобзарем» .
 На завершення  гості  отримали  заохочувальні  призи за  активну участь .подякували за цікавий  захід  на якому  отримали  нові знання  і обіцяли   повернутися   знову.






Коментарі