" Зустріч колег та гостей у щасливій бібліотеці № 13"

" Зустріч колег та гостей у щасливій бібліотеці № 13"

   18 червня в м.Полтаві   в Обласній бібліотеці для дітей ім.. П. Мирного проходив  Південно-український міжрегіональний ярмарок   бібліотечних інновацій «Бібліокреатив -2014».
  В.о. директора  Полт.обл.бібліотеки для дітей ім.П.Мирного  Лариса  Митрофанова  19 червня  завітала до бібліотеки –філіалу № 13 для  дітей  з колегами з Херсонської та Миколаївської  областей.
    Приємною несподіванкою для колективу була зустріч з Ларисою Нікіфоренко – начальником Управління  бібліотек, читання та регіональної політики  Мінкультури України, та  Гордієнко Аллою- генеральним  директором   Національної бібліотеки України для  дітей , а також Поперечною Лідією –головним  редактором журналу «Шкільний бібліотечний інформаційний центр»
. На цей час в бібліотеці були присутні діти з літнього табору « Світанок»  школи-гімназії № 32. Бібліотекарі  Опришко Світлана та   Коваленко Інна  підготували   цікаву, розважальну програму , та провели подорож з «світлофором  Моргайчиком» , ознайомилися діти  і з Інтернет- центром , де  бібліотекар  Артюх  Людмила   показала мультфільм –серіал  «Тітонька сова- Абетка  дорожнього руху», та звернула увагу  користувачів на стенд «Віртуальний світ для тебе» ,який  працівники  бібліотеки виготовили власноруч . На  фотографіях  стенду багато дітей впізнали себе  та своїх друзів.
 Зав.бібліотекою  Моргун  Тетяна провела екскурсію по бібліотеці для шановних гостей .Вони з  цікавістю  переглядали книжкові виставки та спілкувалися з дітьми.
     На  згадку  Лариса Нікіфоренко  подарувала бібліотеці книги, та залишила  щирий  відгук  в  книзі побажань.

















Коментарі